Cryptomunten nemen de laatste tijd weer een hoge vlucht. Bitcoin ging boven de 35000 dollar en Ethereum brak onlangs ook door de magische grens van 1000 euro, na op een dikke maand tijd verdubbeld te zijn in waarde.

Zelfs De Morgen schrijft erover

Of dat terecht is, en of je nu moet gaan investeren in crypto, daar ga ik me nu niet over uitspreken. Maar ik kan je wel aan een startbudget van om en bij de 30 euro helpen en je moet er amper iets voor doen.

Een weggestoken hoekje

De digitale en betrouwbare cryptobeurs Coinbase heeft nogal weggestoken op hun site een platform waar je kan leren over (exotische) cryptomunten. Want crypto is veel meer dan Bitcoin alleen, en de makers van andere munten willen daar graag wat reclame voor maken.

Op dat leerplatform van Coinbase dien je filmpjes te bekijken en over elk filmpje 1 vraag te beantwoorden. Per filmpje betalen ze je tussen de $1 en $3 in die bepaalde cryptomunt.

Klinkt als veel werk? Is het niet. De vragen zijn poepsimpel (het antwoord staat meestal al in de omschrijving) en je moet de filmpjes niet uitkijken. Daarnaast mag je zoveel gokken als je wil. Op minder dan een kwartier tijd rijf je dus 34 dollar binnen, en met wat geluk stijgt dat kapitaal de komende maanden nog.

Zin in gratis geld?

  1. Registreer je op Coinbase, indien je nog geen account hebt.
  2. Verifieer jezelf (ik geloof dat je een foto van je identiteitskaart voor je webcam moet houden)
  3. Begin met de lessen
  4. Cashen

Nadien kan je eender wat doen met het geld dat nu op je account staat. Laat het staan (holden), zet het om naar een bekendere munt of laat het rechtstreeks storten op je rekening.

Mijn portefeuille vol gratis geld

Disclaimer:

  • Indien je je registreert via de link hierboven en je bestelt ooit voor 80 euro crypto dan krijgen zowel jij als ik iets van een 8 euro. Wil je dit niet, registreer je dan hier.
  • Als je de lessen volgt via mijn link krijg ik voor 10 dollar COMP-munten. Win-win. Gun je mij geen 10 dollar, volg dan deze link.